SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Şampiyonlar Ligi heyecanı

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a UEFA Disiplin Kurulu tarafından ceza verilmesinin ardından Bursaspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitme olasılığının

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Şampiyonlar Ligi heyecanı
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a UEFA Disiplin Kurulu tarafından ceza verilmesinin ardından Bursaspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitme olasılığının doğması, kentte heyecan yarattı.



 

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye 2+1, Beşiktaş'a ise 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesiyle yeşil-beyazlı takımın 2013-2014 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme olasılığının ortaya çıkması, Bursa'da büyük yankı buldu. Yerel gazeteler haberi manşetlerine taşıyarak, kararla yeşil-beyazlı kulüp için devler ligi kapısının aralandığı görüşünde bulundu.

Bursa'da yayımlanan Olay Gazetesi'nin manşetinde "Timsah'a UEFA'dan piyango" ve "Devler Ligi'ndeyiz", Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin manşetinde "Şampiyonlar Ligi kapısı aralandı", Yeni Dönem Gazetesi'nin manşetinde "Timsah'a devler ligi yolu açıldı", Kent Gazetesi'nin manşetinde ise "Timsah'a dev şans" başlıkları yer aldı.

Bursaspor Kulübü yönetim kurulunun ise karar onanana kadar açıklama yapmama kararı aldığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.