SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sanatçıların adı caddelerde yaşatılacak

BURSA (İHA) - İZNİK-MEKECE KARAYOLUNUN GENİŞLETİLMESİ İÇİN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR 2017 YILININ SONUNDA BİTİRİLECEKTİ. (İHA/BURSA-İHA) Bursa'nın İznik ilçesi ile Sakarya'nın Pamukova ilçesi arasında bitmeyen yol çalışması çiftçiyi isyan ettirdi. Yetiştirdikleri sebze ve meyvelerin toz yüzünden çürüyecek noktaya geldiğini ve satılamadığını ifade eden İznik Çiçekli Köyü sakinleri İznik Mekece karayolunu traktörleri ile trafiğe kapatarak eylem yaptı. Çiftçiler zararlarının 6 milyon lira olduğunu öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2019 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2019 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sanatçıların adı caddelerde yaşatılacak
 Bursa’da düzenlenen törenle caddelere, yaşayan ve vefat eden sanatçıların isimleri verildi. 
Gürsu Belediyesi’nin desteğiyle Uludağ OSB bölgesindeki caddelere sanatçıların isimleri verildi. Caddelere isimleri verilen sanatçılar Bozkurt İlham Gencer, Hatice Muazzez Kızılay, Adil Uçar, Müzeyyen Senar, Yıldırım Gürses, Erol Akbaş, Ömer Duruk, Cengiz Topel ve Bedia Akartürk oldu.
Törene katılan sanatçılar, şarkılarını seslendirdi. Öte yandan hayatını kaybetmiş sanatçıların yakınlarının okuduğu şiirler duygu dolu anlar yaşattı. Törende konuşma yapan Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, hayatını kaybetmiş sanatçıları yaad ederek, “Sanatçılarımızın adını her zaman caddemizde ve gönlümüzde yaşatacağız. İsimlerini caddemizde ölümsüzleştirerek kendilerini rahmetle anacağız” diye konuştu. Uludağ OSB binası önünde düzenlenen törene caddelere ismi verilen ve hayatta olan sanatçıların yanı sıra Zeki Müren ailesi, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç ve Bursalı sanayiciler katıldı.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.