SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sanayi kameralarla gözetlenecek

KARACABEY BELEDİYESİ, SANAYİ SİTESİNE 20 ADET GÜVENLİK KAMERASI VE İKİ KONTROL MERKEZİ KURDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sanayi kameralarla gözetlenecek
Bursa'nın Karacabey Belediyesi, sanayi sitesine 20 adet güvenlik kamerası ve iki kontrol merkezi kurdu. 
3T vizyonunun önemli parçalarından biri olan 'teknoloji' ile ilgili yatırımları sürdüren Karacabey Belediyesi, sanayi sitesi esnafının talebini yerine getirdi. İlk etapta 20 adet güvenlik kamerası ve iki farklı kontrol merkezi kuruldu.
Zaman zaman yaşanan hırsızlık ve benzeri olumsuz durumlar için Karacabey Belediyesi’nden güvenlik kamerası talep eden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, belediyeden bu konuda yardım istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Ali Özkan’ın talimatıyla 10 tanesi 360 derece hareket kabiliyetli olan ve tamamı gece görüşlü 20 kamera, sanayi sitesi içerisinde belirlenen ve kör nokta diye tabir edilen bölgelere yerleştirildi. 7-24 kayıt yapacak kameralar, iki farklı kontrol merkezinden de anlık olarak izlenebilecek.
Başkan Ali Özkan, "Hr kurum ve kuruluşla diyalog içerisindeyiz. Teknolojik yatırımları önemsiyor ve çağın getirdiği ihtiyaçlara ayak uydurmanın gerekli olduğuna inanıyoruz. Benzer çalışmaları köylerimizde de hayata geçirdik " şeklinde konuştu.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.