SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da skandal olay! Tacizci özel kalem müdürü eski istihbaratçı çıktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünden emekli olduktan sonra önce özel Hayat Hastanesinde sonrasında ise özel Ceylan

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2019 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da skandal olay! Tacizci özel kalem müdürü eski istihbaratçı çıktı
Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünden emekli olduktan sonra önce özel Hayat Hastanesinde sonrasında ise özel Ceylan Hastanesinde müdürlük yaptığı öğrenilen F.Y. (53), odasına çağırdığı 20 yaşındaki hemşire N. A.’yı taciz etti.
Bursa’da Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünden emekli olan ve emeklilik öncesi devletin sağlık kurumlarının müdürleriyle özel ilişkiler geliştirdiği, görevden alınan Bursa Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Prof. Dr. Rüstem Aşkın ile yemek yerken ki fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenilen F.Y., özel kalem müdürü olarak çalıştığı özel Ceylan Hastanesinde, odasına çağırdığı 20 yaşındaki hemşire N.A.’yı boynundan öpmeye başladı. Bunun üzerine hemen odadan çıkan genç hemşire “tacize uğradım” diye bağırmaya başladı.
"BENİ YANLIŞ ANLADI"
Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden F.Y., "Amacım sadece tokalaşıp selamlaşmaktı, beni yanlış anladı" dedi. Şikayetçi olan hemşire N.A. ise, "Beni odasına çağırdı, elimden tuttu ve boynumdan öpmeye başladı. Ben de bu durum üzerine tepki göstererek odadan çıktım. Daha önce de beni taciz etmeye kalktı, ben de bu durumu hastane yönetimine bildirmiştim" dedi.
SERBEST KALDI
Özel Kalem Müdürü F.Y., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.