SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da şok eden olay! Kiracısının evine gizlice girip...

İznik'te evdeki eşyalarının sürekli kaybolmasına çözüm bulmak için evin muhtelif yerlerine güvenlik kamerası koyan kiracı, kayıtları

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da şok eden olay! Kiracısının evine gizlice girip...
İznik'te evdeki eşyalarının sürekli kaybolmasına çözüm bulmak için evin muhtelif yerlerine güvenlik kamerası koyan kiracı, kayıtları izleyince gördüklerine inanamadı. 
İznik ilçesinin Selçuk mahallesinde meydana gelen olayda kiracı olarak oturan okul müdürü O.G.K, eşyalarının sürekli kaybolması üzerine hırsızlıktan şüphelendi. Kapı ve pencerelerde herhangi bir zorlama olmadığını gören O.G.K, eve yerleştirdiği kameralar ile eşyalarının neden kaybolduğunu anlamaya çalıştı. Telefondan izlediği evinin kapısının açıldığını fark eden O.G.K., içeriye bir kadının girdiğini gördü. Koşarak eve giden O.G.K., kapıyı açtığında ev sahibinin eşi S.T. ile karşılaştı. Yaptıkları ortaya çıkan ev sahibi ise kapının açık olduğunu kapatmak istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, izledikleri kamera görüntülerinde S.T.'nin anahtarla kapıyı açtığı ve daha sonra içeriden tekrar kitleyip evin içinde dolaştığını ve eşyaları karıştırdığını tespit etti. O.G.K. ve eşi, "Tabaklarımı, çanaklarımı, nevresim takımlarımı, bardaklarımı da sen aldın. Her şeyimi sen aldın. Senin yüzünden birbirimize girdik' diyerek ev sahibi S.T.'ye tepki gösterdi.  Ev sahibi S.T.'nin ise emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmediği 'Kapı açıktı örttüm' dediği öğrenildi. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.