SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da şoke eden görüntü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde karaya vuran ölü balıklar endişeye sebep oldu. Halk arasında deprem habercisi olarak anılan balık ölümlerinin sebe

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2014 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2014 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da şoke eden görüntü
Bursa'nın Gemlik ilçesinde karaya vuran ölü balıklar endişeye sebep oldu. Halk arasında deprem habercisi olarak anılan balık ölümlerinin sebebi araştırılırken, geçtiğimiz hafta sonu Yalova merkezli irili ufaklı çok sayıda deprem meydana gelmişti.
Gemsaz’da telef olan binlerce balığın içinde, gümüş balıkları ve istavrit yavrularının yer aldığı görülürken, iskele bölgesinde bulunan kıyı şeridinde, ölü balıkların bulunması Gemsaz sakinlerini ve denize girmek için Gemsaz’a gelenleri de rahatsız etti. Olayla alakalı Su Ürünleri Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü bölgede inceleme yaptı. Denizden ve balıklardan örnek alan görevliler, balık ölümleri ile alakalı inceleme başlattılar.
Gemsaz suyunun daha önce incelendiği ve çevrenin en temiz sularından biri olduğu bildirilmişti.
Öte yandan Gemsaz sakinlerinin iddiasına göre, balık ölümlerinden önceki gece saat: 01.00 civarında balıkçı kayıklarıyla ışıklı trol avcılığı yapıldığı iddia edildi. Trol avının yasak olmasının yanı sıra, eylüle kadar avlanma döneminin de kapalı olmasından dolayı, kaçak avlanma ihtimali üzerinde de duruluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.