SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da su kesintisi!

Bursa'da 27 Mayıs ve 28 Mayıs günü bazı semtlerde su kesintisi uygulanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapıla

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2015 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2015 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da su kesintisi!
Bursa'da 27 Mayıs ve 28 Mayıs günü bazı semtlerde su kesintisi uygulanacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü su kesintisi uygulanacak.
Çalışma kapsamında Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi sınırlarında kalan; 1. Çamlıca Sokak, 1. Köşk Sokak ile 1. Kanal Caddesi’nin doğusunda, Goncagül Sokak, 2. Pehlivan sokak ile 1. Mercan sokak batısında, 6. Başak sokak, 2. Günaydın sokak ile 3. Ufuk sokak kuzeyinde ve 1. Murat caddesi ile Selvili caddesi güneyinde kalan bölgede, Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi ile Arabayatağı Mahallesi sınırlarında kalan Ankara yolu caddesi kuzeyi, Ağrı caddesi ile Başaklı sokak güneyi ve 11. Cadde ile 2. Mert sokak batısında kalan bölgede 27 Mayıs Çarşamba günü 08.00 - 20.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

PERŞEMBE GÜNÜ DE KESİNTİ VAR
Buski yaptığı ikinci açıklamada 28 Mayıs günü Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde de kesinti olacağını duyurdu
Çalışma kapsamında Osmangazi İlçesi Güneştepe Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi kuzeyi ile 2. Meşe Caddesi batısında kalan bölge ile Hamitler Mahallesi Gür Cadde kuzeyi ile Hamitler Mezarlığı arasında kalan bölge, Zafer mahallesi Zafer Bulvarı’nın batısında kalan bölgenin tamamında, Selamet Mahallesi Zekibey Sokak ve 4. Hürriyet Sokak güneyinde kalan bölgenin tamamında,
Nilüfer ilçesi Barış Mahallesi Belde Sokak, Alirıza Bey Caddesi, Kubilay Sokak ile İkrar Sokak güneyinde kalan bölgenin tamamında, Ataevler Mahallesi Yılmaz Akkılıç Caddesi, Güneş Sokak, Belde Sokak, Aslanağzı Sokak, Umut sokak ve civarında 28 Mayıs Perşembe günü 08.00 - 20.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.
Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.