SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da trafik terörü! Ters yöne giren halk otobüsü dehşet saçtı...

Bursa'da milli bisikletçinin ağır yaralanmasına sebep olan halk otobüsünün ters yönden gitmesi ve kaza anı saniye saniye güvenlik kameras

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da trafik terörü! Ters yöne giren halk otobüsü dehşet saçtı...
Bursa'da milli bisikletçinin ağır yaralanmasına sebep olan halk otobüsünün ters yönden gitmesi ve kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Halk otobüsüne sert bir şekilde çarparak komaya giren 22 yaşındaki Mustafa Tüysüz hala yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Kaza, merkez Nilüfer ilçesi Gümüştepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam sporu için Lefkoşa caddesinden Orhaneli istikametine pedal çeviren profesyonel bisikletçi Mustafa Tüysüz'e,(22) ters yöne giren E.M.A. idaresindeki özel halk otobüsü çarptı. Kazada ağır yaralanan Mustafa Tüysüz'ün başındaki kask otobüsün ön camından içeri girdi. Olay esnasında oradan geçen bir ambulans Mustafa Tüysüz'e ilk müdahaleyi yaparak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Çocuklarının kaza geçirdiğini duyan aile olay yeri ve hastaneye akın etti.  Kaza anı an be an bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Milli bisikletçinin yakınları ise halk otobüs şoförünün cezalandırılmasını istedi.  Öte yandan halk otobüsünün uzun süre ters yönden seyretmesi de bir otomobilin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.