SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu çetesi çökertildi

Bursa'da polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 14 kişilik uyuşturucu çetesi çökertildi. İl Em

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da uyuşturucu çetesi çökertildi
Bursa'da polis ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 14 kişilik uyuşturucu çetesi çökertildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi.

Düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 kişilik uyuşturucu çetesinin kapıları koç başları ile kırılarak evleri didik didik arandı.Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan aramalarda 326 gram metamfetamin, 28 gram esrar, 16 gram sentetik kannabinoid, satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait fişekler, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak için hazırlanmış düzenek ve malzemeler ele geçirildi.Gözaltına alınan 14 şüpheliden 8'i adliyeye sevk edilirken kalan 6 kişinin soruşturması sürüyor.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, basın mensuplarının pişman mısınız sorusuna," Çek babam çek, Allah çektirmesin, uyuşturucu içiyoruz, pişmanız bir daha içmeyeceğiz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.