SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu cinayeti

SİLAHLA VURULAN MURAT YILDIRIM KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ (YUSUF ALİ ARSLAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da uyuşturucu cinayeti
Bursa'da iki genç, kendilerine zorla uyuşturucu sattırdığını öne sürdükleri kişiyi silah ve bıçak kullanarak öldürdü.
 
Olay merkez Yıldırım İlçesi Ortabağlar Mahallesi Çinici Sokak'ta meydana geldi. 20 yaşındaki Ömer A. ile Recep Ö., kendilerine uyuşturucu madde sattırdığını iddia ettikleri M.Y. ile buluştu. Artık bu işten vazgeçtiklerini ve uyuşturucu satmak istemediklerini söyleyen gençler iddiaya göre 46 yaşındaki M.Y. tarafından tehdit edildi. Bu sebeple başlayan tartışmanın büyümesi üzerine Ömer A. belindeki silahı çıkarıp Yıldırım'a 5 el ateş ederken, Recep Ö. de üç yerinden şahsı bıçakladı.
İki genç olay yerinden kaçarken, silah sesini duyan vatandaşlar M.Y.'yi kanlar içinde sokak ortasında buldu.



İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahalenin ardından, emniyette kaydı bulunan M.Y. isimli şahsı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. M.Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ve Yıldırım Asayiş Ekipler Amirliği ekipleri tarafından görgü tanıklarından alınan eşgal bilgilerinin ardından Ömer A. ve Recep Ö. Ortabağlar Caddesi'nde yakalandı.
Şüphelilerin alınan ilk ifadelerinde M.Y.'nin kendilerine uyuşturucu madde sattırdığını, kendilerinin artık satış yapmak istemediklerini söyleyince tehdit etmesi üzerine cinayeti işlediklerini söylediler.İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.