SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da vicdan sızlatan hırsızlık!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde camiye camdan giren hırsızlar, bulduklar bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Hırsızların geride iz

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da vicdan sızlatan hırsızlık!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde camiye camdan giren hırsızlar, bulduklar bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı. Hırsızların geride iz bırakmamak içinde camide bulunan güvenlik kamerası kayıt cihazına zarar verdikleri ortaya çıktı.
Olay Akhisar Mahallesi'nde bulunan Göçmen Camii'nde meydana geldi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişilerin hedefinde bu kez cami vardı. Camdan içeri giren hırsızlar alt katta bulunan Kur'an-ı kerim kursundaki dolapları gözlerine kestirdi. Burada bulunan kilitleri kırarak açtılar. Ancak herhangi bir şey bulamayan şahıslar bu kez cami derneğinin odasına yöneldiler. Aynı şekilde kilitli olan dolapları kırıp buldukları bir miktar parayı aldılar. Dolap içerisinde bulunan anahtarlarla caminin kilitli olan üst katına çıkan hırsızlar imam odasına girdiler. Dolapları alt üst edip etrafı dağıttıktan sonra güvenlik kamera görüntülerinin kayıt cihazına zarar veren hırsızlar kayıplara karıştılar. Sabah namazıyla birlikte camiye gelen imam içerisinin dağınık olduğunu fark edince durumu polis ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler olay yerinde incelemede bulunarak parmak izi aldı. Hırsızların sadaka kutusunda bulunan bozuk paraları halıların üzerine döktüğü, sadece kağıt paraları aldığı ortaya çıktı. Öte yandan camiye giren hırsızların içeride ayakkabılarıyla dolaştığı tespit edildi. Emniyet ekipleri hırsızları arıyor. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.