SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da yanan araçta kundaklama şüphesi

Bursa'da 3 gündür gerginliğin yaşandığı Merkez Yıldırım ilçesi Yavuzelim Mahallesinde gece saatlerinde boş bir arazide yanan araç polis eki

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2012 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2012 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 3 gündür gerginliğin yaşandığı Merkez Yıldırım ilçesi Yavuzelim Mahallesinde gece saatlerinde boş bir arazide yanan araç polis ekipleri harekete geçirdi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri kundaklama şüphesi üzerinde duruyor. 

Olay, saat 11.45 sıralarında Merkez Yıldırım İlçesi Yıldırım Spor Kompleksi karşındaki boş arazide meydana geldi .Edinilen bilgiye göre, kime ait olduğu belirlenemeyen 25 EY 775 plakalı otomobil boş arazide yanmaya başladı. Gelen ihbar üzerine bölgede bekleyen polis ve itfaiye ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine Özel Harekat ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yanan aracı itfaiye ekipleri kısa sürede söndürürken, araçta çıkan yangının arka kısmından başladığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de bölgeye gelerek yaptıkları araştırmada bagaj kısmında bir adet kırık bira şişesi buldu.
Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri kundaklama şüphesi üzerinde duruyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.