SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da yaşananlar kan dondurdu!

Bursa'da 10 yıllık arkadaşını tartıştıkları kamyonun içinde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 18 yıl hapis cezas

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2014 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2014 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da yaşananlar kan dondurdu!
Bursa'da 10 yıllık arkadaşını tartıştıkları kamyonun içinde 20 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten adam öldürmek” suçundan müebbet hapsi istenen 38 yaşındaki tutuklu sanık M.A., son kez hakim karşısına çıktı. Hakkındaki iddiaları yalanlayan sanık M.A. son sözünde mağdur olduğunu tekrarlayarak, mahkemenin takdirine sığındığını söyledi.
Müşteki ve taraf avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmaya kısa bir ara verildi. Ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık M.A.’yı , “kasten öldürmek” suçundan önce müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ardından tahrik indirimi uygulanan sanığın cezası 18 yıla indirildi.
Kararın ardından müşteki avukatı Murat Özdemir, sanığa tahrik indirimi uygulanmaması gerektiğini ifade ederek, kararı temyiz edeceklerini söyledi.
Bilindiği gibi olay merkez Yıldırım İlçesi Yunus Emre Mahallesi Sevinç Caddesi üzerinde bulunan boş bir arsada geçen yıl kasım ayında meydana gelmişti. Bir fabrikada şoför olarak çalışan Özgür Kılıç ile aynı işyerinde çalışan arkadaşı M.A., 16 CSB 97 plakalı kamyonetin içerisinde alkol almaya başlamış, bu sırada iki arkadaş arasında çıkan kavgada bıçaklar konuşmuştu. Karnından, boynundan ve kulağından yaralanan Kılıç, kamyonet içinde hayatını kaybederken, elinden yaralanan sanık ise devriyedeki polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.