SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da yeğenine uyuşturucu sattıran dayıya gözaltı

BURSA’DA 9 YAŞINDAKİ YEĞENİNE UYUŞTURUCU SATTIRDIĞI İDDİA EDİLEN BİR KİŞİ POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI. ZANLININ SATACAĞI UYUŞTURUCU MADDENİN PARASINI KENDİSİNİN ALDIĞI, MADDEYİ İSE 9 YAŞINDAKİ YEĞENİ İLE YOLLADIĞI BELİRTİLDİ. (SAMET DOĞRU/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da yeğenine uyuşturucu sattıran dayıya gözaltı
Bursa’da 9 yaşındaki yeğenine uyuşturucu sattırdığı iddia edilen bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlının satacağı uyuşturucu maddenin parasını kendisinin aldığı, maddeyi ise 9 yaşındaki yeğeni ile yolladığı belirtildi.
 
Edinilen bilgiye göre, E.K. (28) isimli kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarını alan narkotik polisi, şahsı ve 9 yaşındaki yeğenini takibe aldı. Osmangazi ilçesi Vatan Mahallesi Bahar Sokak'a yapılan operasyonda dayı ve yeğen uyuşturucu sattıkları sırada suçüstü yakaladı. Şahısların polisi görünce kaçmak isterken yere attıkları bir miktar bonzai maddesine de el konuldu.
Soruşturmayı derinleştiren ekipler E.K.’nın uyuşturucu satacağı kişilerden parayı kendisinin aldığını, uyuşturucu maddeyi 9 yaşındaki yeğeni ile yolladığını belirledi.
Anne babası uyuşturucu ticareti suçundan cezaevinde bulunan çocuğun bir süre önce yurttan kaçtığı, E.K.’nın ise uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 3 adet kaydının bulunduğu öğrenildi.
Emniyetteki ifadesi tamamlanan E.K. uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.