SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Yüzlerce Çocuk Tenisle Buluştu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, tenis sporu alanında Bursa'da ciddi bir altyapı atağı başlatılarak, yüzlerce çocuğu

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2013 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2013 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Yüzlerce Çocuk Tenisle Buluştu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, tenis sporu alanında Bursa'da ciddi bir altyapı atağı başlatılarak, yüzlerce çocuğun tenisle buluşturulduğunu söyledi. 


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, tenis kortlarında incelemelerde bulundu. Tenis kortlarının sayısını artırarak, daha fazla çocuğu ve genci tenise kazandırmayı hedeflediklerini dile getiren Şahin, hedeflerinin tüm branşlarda olduğu gibi teniste de altyapıyı sağlam tutarak, binlerce çocuğa ulaşmak olduğunu ifade etti. Tenis branşında yapılan çalışmalarla, sporcu sayısında büyük artış yaşandığını belirten İl Müdürü Şahin, tenisin yaygınlaştırılması için yapılan çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) işbirliği içerisinde gençleri tenis sporuna teşvik etmek amacıyla “Sokak Tenisi” projesi başlattıklarını ifade etti.
Şahin, tenis kortlarında yapılan incelemelerden sonra 5-11 Temmuz 2013 tarihleri arasında 170 sporcunun katıldığı 12-14 Yaş İl Birinciliği Tenis Müsabakaları’nın son maçını izleyerek ödül törenine katıldı. Şahin, 7’den 77’ye kadar sürdürülebilecek olan bu spor branşında çocukların altyapıdan yetişmesinin çok önemli olduğunu dile getirerek, "Ülkemiz alınan başarılar ve yapılan organizasyonlarla her geçen gün sporda daha ileriye gidiyor. 17. Akdeniz Oyunları’nda diğer branşlarda olduğu gibi teniste de alınan altın madalya ile tarihi başarılara imza attık. Sizleri de hedeflerinizi yüksek tutup böyle büyük organizasyonlarda adınızdan söz ettirerek görmek istiyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.