SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki gencin içler acısı hali

Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından saldırganlaşan M.K.’yı polis ve yakınları güçlükle etkisiz hale getirmeye çalıştı. M.K.'nin b

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'daki gencin içler acısı hali
Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından saldırganlaşan M.K.’yı polis ve yakınları güçlükle etkisiz hale getirmeye çalıştı. M.K.'nin bu anları cep telefonu ile görüntülendi.

 

Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla birlikte bonzai alan M.K. aniden rahatsızlanıp yere düştü.

 

GENCİN BİLİNCİ KAPANDI

 

Haber verilmesi sonucu olay yerinin yakınında devriye görevi yapan polisler, M.K.'nin yanına geldi. Bu sırada polisin ekip aracıyla hastaneye götürülmek istenen M.K.'nin bilinci kapandı. Arkadaşının yüzüne vurarak kendisine getirmeye çalıştığı M.K. devlet hastanesine kaldırıldı.

 

SON BİR AYDA 8 KİŞİ ÖLDÜ

Burada yapılan ilk müdahaleden sonra kendine gelen ve saldırganlaşan M.K. güçlükle etkisiz hale getirilirken, bu anlar arkadaşları tarafından baştan sona cep telefonu ile görüntülendi. Bursa'da son günlerde yaygınlaşan bonzai kullanımı nedeniyle son bir ay içersinde üç kişi öldü, 8 kişi ise koma halinde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.