SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki STK'lardan Erdoğan'a tam destek

Hak-İş, MÜSİAD, Ensar Vakfı, Birlik Vakfı ve daha birçok sivil toplum kuruluşunun Memur-Sen öncülüğünde oluşturduğu Milli İrade Platform

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2014 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2014 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'daki STK'lardan Erdoğan'a tam destek
Hak-İş, MÜSİAD, Ensar Vakfı, Birlik Vakfı ve daha birçok sivil toplum kuruluşunun Memur-Sen öncülüğünde oluşturduğu Milli İrade Platformu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Şehreküstü Meydanında açıklama yapan 50 kişilik grup, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade etti. Milli İrade Platformu adına basın açıklaması yapan Memur Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, "Kesintisiz eğitim yerine 4+4+4 sistemiyle çocuklarımız daha esnek tercihlerde bulunabiliyor. İmam Hatip orta okulları açıldı. Katsayı uygulaması sona erdi. Kız öğrencilerimiz ve kadın kamu görevlisi kardeşlerimiz baş örtüsüyle eğitim görebiliyor ve kamu hizmeti sunabiliyor. Kamu görevlileri toplu sözleşme hakkına sahip kılınırken, işçilerin grev yasakları azaltıldı” dedi.
Artık hak ve özgürlüklerin esas yasakların istisna olduğu bir Türkiye olduğunu ifade eden Şeker, "Filistin'e, Arakan’a, Somali’ye yardıma koşan bir Türkiye var. Türkiye, bölgesel ve küresel ölçekli konularda sözü dinlenen, tepkisi merak edilen bir ülke haline geldi. Bütün bunlar, son 10 yıllık dönemde siyasi ve ekonomik istikrarın, demokratikleşme ve özgürleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleşti. Dünya mazlumlarının sesi ve nefesi, Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, İsrail Devlet Başkanına one minute, 30 yıl terör estiren örgüte silah bırak diyebilen, çözüm sürecini sahiplenen milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.