SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'dan 145 JÖH personeli, Afrin'e uğurlandı

BURSA'DA GÖREV YAPAN 145 JANDARMA ÖZEL HAREKAT (JÖH) PERSONELİ AFRİN OPERASYONUNA DUALAR VE MEHTER MARŞIYLA UĞURLANDI. (BURAK TÜRKER/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'dan 145 JÖH personeli, Afrin'e uğurlandı
 Bursa'da görev yapan 145 Jandarma Özel Harekat (JÖH) personeli Afrin operasyonuna dualar ve mehter marşıyla uğurlandı. Veda esnasında duygusal anlar yaşandı. 

2015 yılında Şırnak Cizre operasyonlarında üstün başarı gösteren Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli 4 subay, 20 astsubay, 3 uzman jandarma çavuş ve 118 uzman erbaş toplam 145 personel Vali İzzettin Küçük ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu'nun da katıldığı törenle Afrin'e uğurlandı. Törende konuşan İzzettin Küçük, "Uzun yıllardır ülkemize ve milletimize bela olan bir terör örgütünü topraklarımızda kahramanlarımız sayesinde darmaduman ettik. Hendek kazdılar ve biz onları o çukurlara gömdük. Şimdi de sınırlarımızda bir oluşuma niyetlendiler ve arkalarına aldıkları devletlerin gücüne rağmen bizim kahraman güvenlik güçlerimiz oraları da onlara mezar edecek. Bugün sizleri yolcu ediyorken, emin olun tüm kalbimizle, duamızla ve ruhumuzla sizlerin yanında olacağız. İnşallah sizler de sağ salim gidecek ve döneceksiniz, bizler de sizin yolunuzu gözleyeceğiz” dedi.

Dualar ve Kuran tilaveti ile süren tören, Mehmetçik için kesilen kurbanlarla devam etti. Küçük, JÖH taburunda bulunan babalarını uğurlamaya gelen Kübra ve Ali isimli bebekleri uzun süre sevdi. Küçük, her iki bebeğe de altın hediye etti.
Jandarma özel harekatçılar daha sonra Afrin görevi için Yenişehir'den uçakla sınıra hareket etti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.