SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bursa'dan Mehmetçiğe Mektup' kampanyası

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyelerinin başlattığı "Bursa'dan Mehmetçiğe Mektup" kampanyası çerçevesinde, vatani g

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2015 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2015 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bursa'dan Mehmetçiğe Mektup' kampanyası
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyelerinin başlattığı "Bursa'dan Mehmetçiğe Mektup" kampanyası çerçevesinde, vatani görevlerini özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yapan askerlere hitaben bini aşkın mektup kaleme alındı.
Siirt'te geçen ay terör saldırısı sonucu şehit olan jandarma er Bahadır Aydın'ın annesi Emine Aydın da kampanyaya katıldığı mektupla duygularını aktardı.Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti eski Bursa milletvekillerinden Faruk Anbarcıoğlu, partililer, vatandaşlar ve şehit yakınları hazır bulundu.AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son birkaç aydır terör olayları nedeniyle çok üzücü şehit haberleri aldıklarını söyledi.Mehmetçiğin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde vatani görevlerini çok zor şartlarda yaptığını vurgulayan Yılmaz, "Gençlik kollarımız bu anlamlı süreçte Mehmetçiğe biraz da moral olması için bu kampanyayı düzenledi. Birçok şehit yakını, tanıdıkları, akrabaları, eşleri, dostları ve bizim teşkilatımız, davet ettiğimiz tüm insanlar buraya geldiler" diye konuştu.AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert de bu projeyi son dönemde yaşanan terör olayları sonucu alınan üzücü haberler nedeniyle hayata geçirdiklerini belirtti. Projenin amacının özellikle doğu bölgelerinde görev yapan asker ve polislere tamamen moral vermek olduğunu dile getiren Peksert, şunları söyledi:"Hazırlamış olduğumuz bu mektuplarda onlara olan güvenimiz, onların daima yanında olduğumuz, dualarımız yazıyor. Bugün hem teşkilatımız hem sivil toplum örgütleri hem de vatandaşlarımız hatta şehit ailelerimiz geldiler. Yoğun bir katılım oldu, bine yakın mektubumuz var. Nasip olursa onlara ulaştıracağız. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki askerimize ve polisimize gidecek inşallah."Peksert, projeye geçen ay Siirt'te hain bir terör saldırısı sonucu şehit olan Bahadır Aydın'ın annesi, babası ve kardeşinin de mektuplarıyla destek verdiğini kaydetti.
"SEVGİLİ EVLATLARIM"
Şehit jandarma er Bahadır Aydın'ın annesi Emine Aydın ise mektubunda duygularını şu şekilde dile getirdi:"Sevgili evlatlarım; ben bir şehit annesi olarak bütün askerleri kendi çocuğum olarak görüyorum. Biz bir evlat kaybettik, fakat sayısız evlat kazandık. Ne zaman üniformalı bir asker görsem gözlerim doluyor. Bu acı bitmeyecek bir acıdır. Oralarda kendinize çok dikkat edin. Gönlünüz, bahtınız açık olsun. Hepinizin gözlerinden öperim. Allah sizin ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.