SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'dan Mostar'a destek sözü

Bosna Hersek Premier Ligi’nde mücadele veren ve 25 bin kişilik statlarına savaş sonrası Hırvatlar tarafından el konulan Mostar’ın Velez Futb

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'dan Mostar'a destek sözü
Bosna Hersek Premier Ligi’nde mücadele veren ve 25 bin kişilik statlarına savaş sonrası Hırvatlar tarafından el konulan Mostar’ın Velez Futbol Takımı, yöneticileri, yeni yaptıkları idman sahası için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den destek istedi. Bosna Hersek başta olmak üzere tüm Balkan ülkelerine her türlü desteği verdiklerini dile getiren Altepe, yapımı devam eden saha için de destek sözü verdi.
Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketinin açtığı yaranın kapanması için bölgeye gönderilen yardımlarda başı çeken Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek’in Mostar kentinden futbol adamlarını ağırladı. Bursaspor ile ortak projelere imza atmak için Bursa’ya gelen Bosna Hersek Premier Ligi takımlarından Mostar Velez’in yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de BUSKİ’deki makamında ziyaret etti. Kulübün Onursal Başkanı Mirsad Hüseyinagiç, şimdiki başkanı Adin Cevra ve Genel Koordinatörü Sedin Tanoviç, halen 250 genç yeteneği yetiştiren kulüplerine destek istedi. Velez’e ait 25 bin kişilik stadyuma savaştan sonra Hırvatların el koyduğunu belirten Sedin Tanoviç, kendi imkanlarıyla yeni idman sahası yapmaya çalıştıklarını, bunun için EUFA ve çeşitli sponsorlardan destek aldıklarını söyledi. İnşaatın halen devam ettiğini dile getiren Tanoviç, sahanın suni çim kaplanması noktasında da Altepe’den destek istedi.
Bosna Hersek’te sel felaketinin yaralarının sarılması için önemli çalışmalar yürüttüklerini hatırlatan Altepe, bugüne kadar Bosna başta olmak üzere tüm Balkan ülkelerine çeşitli yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Velez Takımı’nın taleplerine de duyarsız kalmayacaklarını dile getiren Altepe, gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.