SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz: AB standartlarında işveren

Bursagaz Türkiye'nin en iyi 3. işvereni olarak Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek şirket oldu. Alman enerji devi EWE AG’nin en

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz: AB standartlarında işveren
Bursagaz Türkiye'nin en iyi 3. işvereni olarak Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek şirket oldu.

Alman enerji devi EWE AG’nin en büyük Türkiye iştiraki olan Bursagaz, doğalgaz dağıtım alanındaki operasyonel başarısını farklı alanlara taşımaya devam ediyor.



Kurumsal sosyal sorumluluk alanında aldığı ödüllerin yanında, insan kaynakları uygulamaları ile rol model bir enerji şirketi olarak konumlanmaya devam eden Bursagaz, dünyanın en önemli araştırma yarışmalarından biri olan Great Place to Work’un (Çalışılacak Mükemmel Şirketler) Türkiye’de ilk kez düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri çalışmasında yer aldı.

Çok uluslu şirketlerin de yer aldığı araştırmada güven endeksi ve kültür incelemesi sonunda Avrupa ortalamasının çok üzerinde bir değere ulaşan Bursagaz 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye’nin en iyi 3’üncü işvereni olarak konumlandı. 2’ncini Mercedes ve 1’incinin Microsoft olduğu yarışmada, tüm katılımcılar arasında lokal olarak yapılanmış tek şirket olan Bursagaz, almış olduğu ödül ile Türkiye’yi Avrupa’da gerçekleştirilecek olan galada temsil edecek.

Bursagaz’ın Avrupa çapında en iyi ilk 50 şirket arasında sıralandığının ifade edildiği gecede Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak Bursagaz’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Toprak Bursagaz’ın Avrupa’da ilk başvuruda ödül sahibi olan tek ulusal bazdaki şirket olduğunu, güven endeksi değeri ile pek çok Avrupa şirketini geride bırakarak Türkiye’yi Dublin’de gerçekleştirilecek galada temsil edeceğini vurguladı.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola ve Bursagaz Yönetim Kurulu Üyesi, EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante’nin Bursagaz’daki proje yöneticileri ile birlikte aldıkları ödül, yapılan konuşmada Bursagaz çalışanlarına armağan edildi. Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, böyle bir ödüle sahip olmanın kurumsal mükemmellik yaklaşımlarını perçinlediğini, çalışanlarının şirket olarak kendilerini böylesine yüksek bir mertebeye taşımalarından büyük gurur duyduğunu ifade etti. Tola, sadece ulusal bir enerji dağıtım şirketi olmanın ötesine geçerek Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmenin kendilerine heyecan verdiğini, insan kaynakları uygulamaları ile sektör içinde ve dışında rol model olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İnsan kaynakları uygulamalarında özgünleştirilmiş modelleri ile sektörde dikkat çeken Bursagaz’ın, yeni iş yapış tarzları ile de sektörde ön planda olmaya devam edeceğini ifade eden Dr. Frank Quante, Bursagaz’ın tüm çalışanlarının kendileri için ayrı ayrı değerli olduğunu ve bu süreçte daha pek çok ödüle imza atacaklarını ifade etti. Dr. Quante, yıllardır dünyada uygulanan bu bağımsız araştırma çalışmasının Türkiye’deki ilk ödüllerinin sahiplerinden biri olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.