SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz Ailesi İftarda Buluştu

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, geleneksel olarak düzenlediği iftar programı ile yine çalı

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz Ailesi İftarda Buluştu
Alman enerji devlerinden EWE AG’nin yüzde 80 oranla ana hissedarı olduğu Bursagaz, geleneksel olarak düzenlediği iftar programı ile yine çalışanlarıyla biraraya geldi. 


Bursagaz tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve tüm Bursagaz çalışanlarını aileleriyle bir araya getiren iftar yemeği, 950 kişinin katılımıyla bu yıl yine şirket bahçesinde düzenlendi. İftar programına Bursagaz yönetim kadrosu ve Bursagaz çalışanları aileleri ile birlikte katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Çalışma arkadaşlarımızla bu yıl yine bir iftar programında bir araya geldik. Hedefimiz, çalışanlarımızın birbirini daha iyi tanımaları, kaynaşıp yapıcı ilişki ortamları oluşturmaları; ayrıca onlara iş dışında da sohbet etme imkânı sunmak, Bursagaz’ın, yönetim kadrosu ve personeliyle bir bütün olduğunu hissettirmek. Bu amaçla düzenlediğimiz iftar yemeğinde ailelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açma ve sohbet etme imkânı bulduk. Bu etkinliğimizin, kaynaşma adına yararı olduğunu düşünüyor ve gelecek yıllarda da devam etmesini planlıyoruz” diye konuştu.
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Great PleacetoWork ödüllerinden bahseden Tola, Bursagaz çalışanlarına şöyle seslendi:
“Bursagaz’ın çalışanlarına verdiği değeri, sizler oyladınız. Bunun sonucunda Türkiye’deki işverenler arasında 3’üncü seçildik. Türkiye’deki yarışmanın ardından Avrupa’da 2019 firmanın katıldığı Avrupa’nın En İyi İşverenleri Kobi Kategorisi’nde ilk 50’de yer alan tek Türk şirketi olduk. Bizleri onurlandıran bu ödülleri almamızda büyük katkıları olan siz değerli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”
Çeşitli etkinliklere sahne olan iftar programında Ramazana ve Bursa’ya has olan Hacivat Karagöz gösterileri ile katılımcılar güzel bir akşam yaşadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.