SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz e-Devlet kapısında yerini aldı

Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunabilmek için e-Devlet kapısında

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz e-Devlet kapısında yerini aldı
Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, müşterilerine daha kapsamlı hizmet sunabilmek için e-Devlet kapısında dört hizmetle yerini aldı.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına tek şifreyle tüm kamu kurumlarındaki birçok işlemini güvenle, kolayca ve hızlı yapma imkanı sunan e-Devlet kapısından artık Bursagaz müşterileri işlemlerine hızlı ve kolayca ulaşabilecek. İnternet erişimi olan her yerden giriş yapılabilen e-Devlet platformu ile bugüne dek faturalarını ve adlarına kayıtlı abonelik sözleşmelerini görüntüleyebilen Bursalılar, artık yeni doğal gaz abonelik sözleşmesi ve abonelik sözleşme fesihi başvurularını da kolayca gerçekleştirebilecek. e-Devlet üzerinden toplamda 1 milyon 264 bin 403 elektrik, doğalgaz abonelik, fesih ve sorgulama işlemi gerçekleştirildiğini söyleyen Bursagaz Pazarlama Birim Yöneticisi Nihal Bütün, “Dijitalleşmenin oldukça yaygınlaştığı ülkemizde e-devlet üzerinden yapılan işlemler de artıyor. Pek çok hizmeti bir arada sunan e-devlet kapısında biz de Bursagaz olarak 4 hizmetimizle yerimizi almaya başladık. Müşterilerinin memnuniyetini artırmaya odaklı bir kurum olarak, müşterilerimizin işlemlerini e-devlet üzerinden hızlı ve kolayca yapabilmesinden memnuniyet duyuyoruz” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.