SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz kadın çalışanlarıyla buluştu

ESENTEPE’DE HİZMET VEREN BURSAGAZ GENEL MÜDÜRLÜK BİNASINDAKİ KAHVALTIYA BÜTÜN KADIN ÇALIŞANLARIN YANI SIRA BURSAGAZ GENEL MÜDÜRÜ DR. MARKUS RAPP VE BURSAGAZ YÖNETİCİLERİ DE KATILDI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz kadın çalışanlarıyla buluştu
Bursagaz yöneticileri kadın çalışanlarıyla kahvaltıda buluştu.
Esentepe’de hizmet veren Bursagaz Genel Müdürlük binasındaki kahvaltıya bütün kadın çalışanların yanı sıra Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp ve Bursagaz yöneticileri de katıldı. Bursagaz olarak her bir çalışanın aidiyet ve memnuniyetine çok önem verdiklerini belirten Dr. Markus Rapp, “Doğal gaz sektörünün ortalamasına baktığımızda, kadın çalışanlarımızın sayısının sektör ortalamasından çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Sadece kadın çalışanlarımız değil, bütün çalışanlarımızla bir aile gibi olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür buluşmalar hem birbirimizi daha iyi tanımak hem de karşılıklı görüşebilmek adına çok iyi bir fırsat. Bursagaz olarak farklılıklara ve çeşitliliklere son derece önem veren bir şirketiz. Bununla birlikte şirket politikamız olarak kadın çalışanlar için eşit fırsatlar veriyoruz. Şirketimizde kadın haklarını korumak için ideal standartları oluşturmada elimizden gelen her türlü çalışmayı hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Türkiye’de enerji ve doğal gaz sektöründe çalışan kadın oranı yüzde 16 iken Bursagaz’da kadın çalışanların oranı yüzde 35’e yakın. Bu anlamda sektöründe bir ilki gerçekleştiren Bursagaz’da çalışanlarını bilgilendirmek ve dinlemek amacıyla kuruma özel birçok uygulama mevcut. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.