SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz, öğrencileri sektöre hazırlıyor

BURSAGAZ PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ GAZ VE TESİSAT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE TEMEL HARİTA BİLGİSİ, DOĞALGAZ ŞEBEKESİ TASARIMI VE GASWORKS PROGRAMI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz, öğrencileri sektöre hazırlıyor
Bursagaz Proje Müdürlüğü tarafından Uludağ Üniversitesi Gaz ve Tesisat Teknolojisi Bölümü öğrencilerine temel harita bilgisi, doğalgaz şebekesi tasarımı ve gasworks programı eğitimleri veriliyor.
 

 

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Gaz ve Tesisat Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Uğur Öz’ün koordinatörlüğünde düzenlenen ve Bursagaz Proje Müdürlüğü tarafından verilen dört haftalık eğitim altıncı senesini tamamladı. Harita ve GIS Teknikeri Kadir Buldu, verdiği derslerde proje altlıklarında kullanılan harita terminolojisi konusu üzerinde dururken, Etüt ve Proje Mühendisi Ender Yıldırım doğalgaz şebekesi tasarımı ve kaynaktan son kullanıcıya doğalgaz konusunu anlattı. GIS Proje Sorumlusu Rıfat Kurtuluş ise öğrencilere Gasworks programı konusunda hem teorik hem de uygulamalı bilgiler aktardı. Toplam 42 öğrencinin katıldığı eğitim sonunda yapılan imtihanın sonuçları ise öğrencilerin ikinci sınavı olarak not baremine eklendi. İmtihanda başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi. Program Başkanı Dr. Hakan Gül, Bursagaz’ın eğitime vermiş olduğu destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Bursagaz GIS Proje Sorumlusu Rıfat Kurtuluş, Bursagaz olarak eğitime ve bilgi paylaşımına büyük önem verdiklerini dile getirdi. Üniversite - özel sektör iş birliğinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Kurtuluş, “Arzumuz öğrencilerimizi profesyonel dünyayla bir araya getirmek ve onları iş hayatına en iyi şekilde hazırlamak. Teorik donanıma sahip gençlerimizi, düzenlediğimiz bu tür eğitim programlarıyla pratikle buluşturmayı ve bir dönem boyunca birçok konu başlığında devam eden dersler kapsamında onları profesyonel hayata bir sıfır önde başlamalarını hedefliyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.