SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz, tecrübesini öğrencilerle paylaştı

Türkiye’nin önde gelen doğalgaz dağıtım firması Bursagaz, Uludağ Üniversitesi İnsan Kaynakları Toplumluluğunun düzenlediği "7. İnsan Ka

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2011 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2011 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursagaz, tecrübesini öğrencilerle paylaştı
Türkiye’nin önde gelen doğalgaz dağıtım firması Bursagaz, Uludağ Üniversitesi İnsan Kaynakları Toplumluluğunun düzenlediği "7. İnsan Kaynakları Kongresi"nde öğrencilerle buluştu.

18-21 Ekim tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi salonlarında Üniversite İnsan Kaynakları Topluluğu tarafından düzenlenen kongrenin bu yılki ana teması “Kariyer labirentinde İK pusulası” olarak belirlendi. Kongrede "İK" süreçleri bir pusulayı, "labirent" kavramının ise günümüzde hızla karmaşıklaşan iş hayatını ifade ettiği belirtildi. Kongreye başta enerji, hizmet, turizm, hazır giyim ve gıda Matadorbet sektöründe faaliyet gösteren öncü kuruluşların insan kaynakları yöneticileri katıldı.
Kongrenin son gününe konuşmacı olarak katılan Bursagaz İnsan Kaynakları Sorumlusu Miraç Polatlı, kişisel gelişimin ve kendini tanımanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, kendine hedeflenmiş bir yaşantı çizmenin kariyer yolculuğundaki faydalarını anlattı. Kişisel gelişim ve kendini tanımada SWOT analizinin önemine vurgu yapan Polatlı, SWOT analizin kişinin güçlü ve zayıf yönlerini görebilmesi ve fırsatlar ile tehditlerin farkında olabilmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Eğitim döneminde kendini tanıyarak yapılacak doğru planlamanın ve hedeflerin başarının temel anahtarı olduğunu kaydeden Polatlı, başarının anahtarının herkesin kendi ellinde olduğunu, kendilerini geliştirme sürecine eğitim hayatında başlanması gerektiğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.