SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursagaz'da 1 Mayıs

 Almanya’da bir asra yakın enerji tecrübesine sahip olan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Almanya’da bir asra yakın enerji tecrübesine sahip olan EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı saha ekipleriyle bir araya gelerek şirket bahçesinde kutladı. 


Yaklaşık 150 saha personelinin ve şirket yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programında, katılımcılar bu organizasyonu düzenlenmesine vesile olan Bursagaz yetkililerine teşekkür etti. Düzenlenen kokteylde konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, “Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri bu anlamlı günü yürekten kutluyorum” dedi.
Bursagaz olarak çalışanlarının her zaman yanında olmaya ve onlara destek vermeye gayret gösterdiklerini belirten Tola,  1 Mayıs'ın çalışma barışını güçlendirmesini, birlik ve beraberliği pekiştirmesini diledi.
Programa katılan Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ercüment Türker ise Türk ekonomisinin büyük bir yükünü işçilerin sırtlandığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.