SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı boksörlerden 4 madalya

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks takımı, Konya’da yapılan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası‘nda 2 birincilik, 1 ik

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2019 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2019 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı boksörlerden 4 madalya
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boks takımı, Konya’da yapılan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası‘nda 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası kazandı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1 ve 2. Grup maçları Konya’da tamamlandı. Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılan organizasyona Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 6 sporcuyla katıldı. 81 Kg’da mücadele eden Celal Osmanoğlu ile 1.grupta, Mert Kemal Ergün ile de 2.grupta şampiyonluk yaşayan yeşil-beyazlılar, 57 Kg’de Azad Demirhan 1.grup ikincisi ve Önder Nuri Malkoç’ da 1.grup üçüncüsü olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor’a madalya kazandırdı.
Toplamda 4 madalya kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü turnuvayı dördüncü sırada tamamlarken dereceye geren sporcular, 22-27 Aralık tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında mücadele edecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.