SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı İş Adamları İftarda Buluştu

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BOSİAD) birlikte düzenlediği iftarda

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı İş Adamları İftarda Buluştu
Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BOSİAD) birlikte düzenlediği iftarda iş dünyası buluştu. 


İftara Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile çok sayıda sanayici, işadamı katıldı. BOSİAD Başkanı Faik Çelik, Türkiye’nin ilk ve her zaman örnek bölgesi durumundaki Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde, BOSİAD olarak daha fazla sosyal faaliyetlerle ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi. BOSB Başkanı Ali Uğur, geçmişten günümüze kadar pek çok ilklere imza atan Bursa’nın hemen hemen her konuda öncü ve örnek olduğunu söyledi. Uğur, "Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika sayısı da 240’a ulaşmıştır. Yaklaşık 44 bin kişiye istihdam sağlanmakta olup bölgemizdeki firmaların ihracat toplamları yaklaşık 5 milyar dolar düzeyindedir. BOSB altyapısında, 180 kilometre elektrik, 107 kilometre fiber optik kablo, 66 kilometre kullanım suyu, 41 kilometre yağmur suyu, 37 kilometre atıksu, 54 kilometre doğalgaz ve 25 kilometre uzunluğunda telefon hattı bulunmaktadır. Bölgemizde, su üretim ve dağıtım, atık toplama ve atık su arıtma, elektrik dağıtım, doğalgaz dağıtım, fiber optik ve bakır kablo ile haberleşme, itfaiye ve yangın eğitimleri, sağlık hizmetleri ve ilkyardım eğitimleri, çevre ağaçlandırma ve bakım, yol ve inşaat işleri, parselasyon, ruhsatlandırma ve onaylar, enerji verimliliği ile bursa çevre merkezi laboratuvarı hizmetleri verilmektedir. Adeta bir belediye gibi çalışmaktayız" dedi.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ise Bursa'nın ihtiyacının birlik ve beraberlik tablosu olduğunu belirterek, "Yola çıkarken 'biz' kelimesini düstur edindik. BTSO'da yeni bir dönem başlattık. En büyük tecrübemiz Bursa iş dünyasıdır’ şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.