SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı işadamından Başbakan'a hakaret

Tike Halı CEO’su Tolga Tike’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında Instagram üzerinden paylaştığı yorumlar sosyal medyada tepkiyle kar

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı işadamından Başbakan'a hakaret
Tike Halı CEO’su Tolga Tike’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında Instagram üzerinden paylaştığı yorumlar sosyal medyada tepkiyle karşılanırken, Instagram ve Twitter takipçileri Tike’nin üyesi olduğu derneklerden bir açıklama bekliyor.

Tike Halı CEO’su Tolga Tike’nin Tweeter sayfasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde paylaşımlarda bulunması sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Paylaşımlarında Başbakan’a “şeytan” yakıştırması yapan Tike, Erdoğan’a “provakatör” suçlamalarında da bulundu.

 

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa şubesi üyesi olan Tolga Tike’nin eşi de Nilüfer Lions Kulübü üyelerinden. Tike Halı’nın Kurucusu ve Tolga Tike’nin babası olan Nuri Tike ise Bursalı Sanayici İş Adamları Derneği (BUSİAD) üyelerinden. Tweeter’daki paylaşımları görenler, Tolga Tike’den şahsen özür dilemesini beklerken üye olunan iş adamları derneklerinden de bir açıklama istiyor.

TİKE’NİN ŞEYTANCA TİCARİ UYGULAMALARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “şeytan” yakıştırmasında bulunarak hakaret eden Tolga Tike’nin, mağazasında satış alanını genişletmek için yaptığı uygulamalarsa “şeytana pabucunu ters giydirecek” türden. Tike, yalnızca otopark olarak kullanılması gereken 2. Bodrum ve mağaza önünde yeşil alan olması gereken bahçeyi de kazanç kapısı haline getirdi.

İzmir Yolu üzerinde bulunan mağazasında yalnız otopark olarak kullanımına izin verilen 2. Bodrum katında da satış gerçekleştiren Tike, mağaza girişleri için de yeşil alan olarak korunması gereken kısımları kullanıyor. Nilüfer Belediye Meclisi’nde de konu gündeme taşınırken, İlçe Belediye başkanı Mustafa Bozbey’in “Oraya işletme ruhsatı verilmedi” açıklaması akıllarda kalmıştı. Konu hakkında resmi bir uygulama yapılması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Faruk Çubuk ‏@farukcubuk: @tolgatike instagram hesabında başka ağır hakaretlerde var Bursanın çok ünlü halı markasının sahibi kendileri!!

Vahdet-i Vucüd ‏@vedat_1980: Başbakanımıza hakaret eden Tike halı CEO su @tolgatike @tolgatik yi Özür bekliyoruz.

Taha ÜN ‏@tahaun: arkadaslar bu tike hali kim nereye is yapar,ne eder ne yapar @tolgatike adli utanmaz bu fotografi paylasmis!

Merve Terzioğlu ‏@merveterzioglu: Seversin sevmezsin ama devletin basna boyle yapabilen biri Turkiyemİze neler yapmaz.

izzet ŞENOCAK ‏@iZZETSENOCAK : Bu da Bursa'da bir işadamı @tolgatike Yorum sizin

Mustafa Altıner ‏@altinerm : Başbakanımıza hakaret eden Bursalı işadamı @tolgatike özür dilesin.

HALİL TURAN ‏@halilturan2008 : Bursada ahaliye halı satarak geçinen @tolgatike başbakana hakaretin hesabını verecek

Osmangazi Ak Genclik ‏@OsmngzAkGenclik: Başbakanımıza hakaret eden Bursalı işadamı @tolgatike özür dilesin.

Ayşe Ertan ‏@ayseertann : Başbakanımıza hakaret eden Bursalı işadamı @tolgatike özür dilesin. Edepsizliğin lüzumu yok..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.