SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı kadınlar, Büyükşehirle 'Şehrini Tanıyor'

 - Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 yıldır gerçekleşen ‘Şehrimi Tanıyorum, Çünkü Geziyorum’ projesi ile Bursalılar yaşadıkları

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı kadınlar, Büyükşehirle 'Şehrini Tanıyor'
 - Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 yıldır gerçekleşen ‘Şehrimi Tanıyorum, Çünkü Geziyorum’ projesi ile Bursalılar yaşadıkları şehri yakından tanıma imkânı buluyor. 

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Yıldırım’da faaliyetlerini sürdüren Hanımlar Lokali’nde çeşitli kurslar, seminerler ve çeşitli sosyal faaliyetlerin yanı sıra ayda iki kere Bursa gezisi düzenleniyor. Bursa’nın tarihi ve kültürel değerlerini yerinde gören hanımlar, rehberler refakatinde yaşadıkları şehri daha yakından tanıma şansı buluyor. Yaklaşık 100 kişilik gruplar halinde düzenlenen gezi programına katılan kadınlar, Hünkâr Köşkü, Emir Sultan ve Yeşil külliyeleri, 1. Murat Hüdavendigar Külliyesi, İnkaya, Karagöz Müzesi, Muradiye Külliyesi, Tophane Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri, Saltanat Kapı, Haraççıoğlu Medresesi, Balibey Han, Tofaş Araba Müzesi, Bursa Kent Müzesi, Ördekli Kültür Merkezi, Yıldırım Külliyesi ve Cumalıkızık gibi kültür mirası değerleri ziyaret ediyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.