SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı öğrenciler Avrupa'da staj yaptılar

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğrenci ve öğretmenleri, Mobilya Uygulamalarında Avrupa Mo

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2018 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı öğrenciler Avrupa'da staj yaptılar
Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğrenci ve öğretmenleri, Mobilya Uygulamalarında Avrupa Modeli adlı Avrupa Birliği projesi ile İspanya ve Romanya'da eğitim ve staj çalışması gerçekleştirdi.
Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı öğrenci ve öğretmenlerinin ocak, şubat ve haziran aylarında gerçekleştirdikleri AB projesi başarılı bir şekilde tamamlanırken, öğrenciler mesleki anlamda önemli kazanımlar elde etti. Okul Müdürü Muzaffer Yilmaz, projeye katılan öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak, “AB projeleri çalışmalarımızın verimli bir şekilde sonuçlanması bizleri mutlu etmiştir. AB projeleri konusunda kurum kültürümüz gereği yapılan tüm çalışmaları teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

Öğretmen Sadık Uğur Bulut, Avrupa ülkelerinde uygulanan tasarım programları ve işletmelerdeki staj uygulamalarını yerinde görmenin kendileri ve öğrencileri için verimli bir çalışma olduğunu ifade ederken, programa katılan öğrencilerden Ebubekir Emen ise, “Proje kapsamında almış olduğumuz eğitim ve bu eğitim sırasında farklı kültür ve dilleri konuşabilmemiz kendimize olan güvenimizi artırdı. Öte yandan bu eğitim, mesleki kariyerimiz açısından da büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu. (Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.