SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı sanayici ve işadamları iftarda buluştu

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABS

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı sanayici ve işadamları iftarda buluştu
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) tarafından birlikte düzenlenen geleneksel iftar yemeği, Bursalı sanayici ve işadamlarını buluşturdu.

DOSAB Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, BTÜ Dekanı Prof. Dr. Hamdi Öğüt, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gülmez, OSB Başkanları ve SİAD Başkanları ile çok sayıda bölge sanayicisi ve işadamı katıldı.



“GİRDİ MALİYETİNİ AZALTTIK, İHRACATI ARTTIRDIK”

İftar programında selamlama konuşması yapan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, 16. Dönem Yönetim Kurulu olarak geride bıraktıkları 1 yıllık çalışma dönemini değerlendirirken, “DOSAB’ın önemli ve güçlü sektörel çeşitlilikleri ile ülkemiz ekonomisinde önemli bir merkez olmasından, ekonomiye katkı alanında yapılan çalışmalardan elbette memnunuz. Biz de DOSABSİAD olarak sanayicimizin girdi maliyetlerini azaltmak,  ihracat gelirlerini arttırmak için çalışmalar içerisindeyiz. Bu bağlama devlet destekleri ofisiyle birlikte, geçen 1 yıl süresince sanayicimize toplam 1 milyon TL kazandırmış bulunmaktayız” dedi.



GENÇLER DOSABSİAD İLE HAYATA DÖNDÜ

Ekonomik faaliyetler dışında, sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerine değinen Öztürk, “Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğüyle beraber hayata geçirdiğimiz ‘Umuda Spor, Huzura Spor’ projemiz ile 100’e yakın dezavantajlı çocuklarımızı spor ile buluşturduk, onların fiziksel ve kişisel gelişimleri için çalışmalar yaptık” şeklinde konuştu.


İKİ BÜYÜK PROJE YOLDA…


İbrahim Öztürk’ten sonra konuşan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ersan Özsoy ise DOSAB’ın hem yönetimsel hem de üretim alanında Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerinden biri olduğunun altını çizdi. Özsoy, hayata geçirmeye hazırlandıkları projelerden bahsederek, “İkişer bin metrekarelik, toplam 22 modern depolama alanı yapıyoruz. Depolarımızı en kısa zamanda bitirip, kiracılarımıza teslim edeceğiz, böylece depo sorunu yaşayan firmalarımıza büyük bir rahatlık sağlamış olacağız” diye konuştu.


Çevreyi korumanın kendileri için büyük önem arz ettiğini söyleyen Özsoy, “Atık su arıtma tesisimizin inşaatı son hızla devam etmekte. Bu projede belirlediğimiz takvim çerçevesinde bu tesisi 2019 yılının ilk yarısında kullanıma açacağız. DOSAB ve DOSABSİAD olarak hedefimiz, sanayicilerimize daha fazla katma değer sağlamak ve nitelikli hizmet çıtasını daha da yükseltmek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.