SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı Tekstilciler New York'ta

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası  öncülüğünde New York’ta hayata geçen Türk Ticaret Merkezi’nde faaliyet gösteren Bursalı tekstili sektörü

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı Tekstilciler New York'ta
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası  öncülüğünde New York’ta hayata geçen Türk Ticaret Merkezi’nde faaliyet gösteren Bursalı tekstili sektörü temsilcileri düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yeni işbirliklerinin kapılarını araladı.

BTSO, Bursalı firmaların dünya ekonomisine yön veren marka şehirlerdeki konumunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde, BTSO destekleriyle hizmet gösteren New York Türk Ticaret Merkezi’nde ofis açan Bursalı firmalar ihracatını artırmaya devam ediyor. ABD ekonomisinin kalbi olan New York Manhattan bölgesinde ve Empire State Binası’nın hemen yanında olan merkez, Bursalı firmaların global pazarda etkin birer oyuncu olmasını sağlıyor.

HFPA ÜYESİ FİRMALAR NEW YORK TTM’DE

BTSO tarafından New York TTM’de önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Merkezde ofisi bulunan Bursalı ev tekstili sektörü temsilcileri, Ev Tekstil Ürünleri Birliği Derneği (HFPA) üyesi ithalatçı firmalarla buluştu. HFPA Başkanı Jeff Kaufmann ve Türkiye New York Ticaret Ataşesi Ahmet Selçuk Nalbant’ın da firmalara eşlik ettiği organizasyonda merkeze gelen HFPA Derneği Üyesi firmalar, gün boyu Bursalı firmaların ürünlerini inceledi. Firma temsilcileriyle birebir görüşen ABD’li firma temsilcileri, ürünler hakkında detaylı bilgiler aldı.

NEW YORK TTM İLE İHRACAT HIZLANIYOR

HFPA Başkanı Jeff Kaufman, Bursalı ev tekstili sektörü ile ABD’deki firmalar arasında güzel bir işbirliği organizasyonu gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Bu etkinlik firmalarımız arasındaki ticari ilişkilerin daha iyi boyutlara gelmesine imkan sağlayacak. Türk Ticaret Merkezleri ABD’deki sektör temsilcilerinin Bursalı firmalara daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Merkezde yer alan firma sayısının artması bu işbirliğini daha da güçlendirecektir.” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.