SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı tekstilcilerden Kanada çıkarması

Bursa OSB Tekstil Kümesi üyeleri, Ekonomi Bakanlığı’nın UR-GE proje desteği kapsamında Kanada’nın Toronto ve Montreal kentlerindeki tem

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalı tekstilcilerden Kanada çıkarması
Bursa OSB Tekstil Kümesi üyeleri, Ekonomi Bakanlığı’nın UR-GE proje desteği kapsamında Kanada’nın Toronto ve Montreal kentlerindeki temaslarında pazar araştırmasında bulundular.
Bursa OSB Tekstil Kümesine üye 11 firmadan 15 temsilcinin yanı sıra, Bursa OSB Müdürü A. Türker Ertürk ile Proje koordinatörü Nilay Durukan’ın yer aldığı Heyet, program kapsamında her iki şehirde Toronto Sheraton ve Montreal Fairmont Queen Elizabeth otelde ikili iş görüşmeleri ile gerçekleştirdiler. Ayrıca Kanada’nın Montreal Bölge Ticaret Odası ve Mississauga Bölgesi Ticaret Odası ile de iş görüşmeleri , Toronto ve Montreal’de firma ziyaretleri ile birlikte Montreal Moda Kümesi ile de toplantı yaptılar.
KUZEY AMERİKA MERCEK ALTINDA
Bursa OSB Tekstil Kümesi üyeleri ayrıca Türkiye’nin Kanada Ticaret Müşaviri Hasan Kocasoy, Montreal Başkonsolosu Deniz Barkan Umruk,  Toronto Ticaret Ataşesi Mehmet Ekizoğlu ve Toronto Başkonsolosu Erdeniz Şen ile de görüşerek Kanada’daki yatırım ve ekonomik işbirliği imkanları hakkında bilgiler aldılar.Bursa OSB Tekstil Kümesinin programı kapsamında ilk defa bir Türk heyeti Cirque du Soleil’de bulundu. Önce Cirque du Soleil’in antreman ve üretim yerleri gezildi, ardından küme üyesi firmaların temsilcileri Cirque du Soleil’de kumaş satın alımcıları ile iş görüşmesi fırsatını buldular. Kanada programında memnun olarak Bursa’ya dönen Bursa OSB Tekstil Kümesi üyeleri, Kuzey Amerika pazarına yönelik çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.