SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalıların trafik çilesi! Sosyal medyada isyan ettirdi

Bursa'da Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları sebebiyle trafik yan yollardan verilmeye başlandı. Köprüden geçişlerin kapatı

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalıların trafik çilesi!  Sosyal medyada isyan ettirdi
Bursa'da Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları sebebiyle trafik yan yollardan verilmeye başlandı. Köprüden geçişlerin kapatılması ve trafiğin alternatif güzergahlardan verilmesi sebebiyle özellikle Bursa'dan İzmir yönüne gidiş ve Mudanya'dan Bursa'ya geliş istikametinde sabah saatlerinden itibaren büyük sıkıntı yaşandı. Trafik ekipleri ise bütün noktalarda sürücülere yardımcı olmaya çalıştı.
 

 

 

Siz siz olun, eğer zorunlu değilse sakın aracınızla yola çıkmayın!

Zira Bursa'da trafik felç, araçlarıyla yola çıkanlarsa perişan oldu...

Bursa'da 37 derece sıcaklıkta ramazan ayında başlatılan Mudanya Köprülü Kavşağı inşaatı yapım çalışmaları sebebiyle trafik kördüğüme döndü. Yola çıkan vatandaşlar trafiğe isyan ederken, "Ramazan ayında bu sıcak havada trafikte perişan olduk, böyle plansız iş olmaz" sözleriyle Büyükşehir Belediyesi'ne sert tepki gösterdi.

Hemen her kaçış noktası da tıkanırken, saatler aşırı sıcak havada trafikte geçti.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren vatandaşlar, öfkeliydi.

fwfwfwfwwfwfwwwfwf-5768f837d94bd (1)screenshot-5768f8dd4e528vwvww2222-5768f8516a934 wfwfw2d2f2d2-5769021ebf24a

 

İnşaat çalışmaları süresince Mudanya yönünden Bursa istikametine gelişte araçlar Nilüfer Orhaneli Sapağı Kavşağı'na yönlendirilerek kavşak alanından U dönüşü yaparak şehir merkezine ulaşabilecekler. Mudanya yönünden gelen araç trafiği nedeniyle kavşak alanında oluşacak trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla sürücüler, Geçit Kavşağı'ndan Bursa Otoyolu'nu ya da Ata Bulvarı ve FSM Bulvarı'ndan İzmir Yolu Caddesi, Esentepe Kavşağı'ndan Hürriyet Caddesi, Hamitler - Yunuseli Yolu'ndan Acemler Kavşağı güzergahlarını kullanabilecek.

Köprülü kavşağın yaz döneminde tamamlanacağının ifade eden BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, "18 Eylül ayı itibariyle vatandaşlar kış döneminde bu kavşaktan çok daha rahat bir şekilde kullanabilecek. Bu köprülü kavşaktan Mudanya istikametinden gelenler direk stadyuma giriş sağlayabilecek. İnşaat çalışmalarında yaşanacak yoğunluk için vatandaşlarımızın toplu taşımaları kullanmaları tercih etmelerini istiyoruz. Genel olarak baktığımız zaman ise hayatımızdan araç kullanımından vazgeçmemiz gerekiyor" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bursadabugun

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.