SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın AK Parti adayları netleşiyor

Mart 2019'da yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olacaklar netleşmeye başladı. Yenişehir Belediye Baş

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın AK Parti adayları netleşiyor
Mart 2019'da yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olacaklar netleşmeye başladı. Yenişehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak isteyenler dosyalarını AK Parti ilçe teşkilatına teslim etmeye devam ediyor. İlçe Başkanı Adnan Kamıl, müracaat tarihlerinin 8-12 Kasım arasında olduğunu bildirdi. 
Yenişehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak isteyenler dosyalarını AK Parti ilçe teşkilatına teslim etmeye başladı. İlçe Başkanı Adnan Kamıl, “8-12 Kasım tarihleri arasında başkan aday adayları müracaat tarihleridir. Şu anda resmi olarak ilçemizde başvuru sayısı ikidir. 8-9 başvuru olacağını tahmin ediyoruz, pazartesi gününe kadar süreleri var” diye konuştu.


"Bu bir hizmet yarışı"
Kamıl, “AK parti 17 yıllık iktidar döneminde genel ve yerel yönetimlerde olsun bizim yaptıklarımız ortadadır. Biz yalnızca milletimize güveniyoruz. Milletten aldığımız desteklerle de elimizden gelen hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyoruz ve aday olacak arkadaşlarımıza, aday adaylarına başarılar diliyoruz. Bu bir hizmet yarışıdır, sonuçta bir kardeşimiz aday olacak, aday olacak kardeşimizin etrafında hepimiz birlik ve beraberlik içinde parti bayrağımızı taşıyacağız. Herkes elinden geleni yapmak zorunda“ dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.