SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın o ilçesinde haftasonu sinema ücretsiz olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yenişehir Belediye Başkanlığı makamına oturan minik öğrenciler ilk talimatların

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2019 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın o ilçesinde haftasonu sinema ücretsiz olacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yenişehir Belediye Başkanlığı makamına oturan minik öğrenciler ilk talimatlarını verdi. Minik başkanların istediklerinin yerine geleceğini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, belediye bünyesindeki sinemanın bundan sonra hafta sonları çocuklara ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi. 
Yenişehir Akçeşme İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan Halime Güldağ Aydın ve 4. Sınıf öğrencisi olan Zeynep Naz Çalışkan bir günlüğüne Belediye Başkan koltuğuna oturdular. Çocuklar, Belediye Başkanı Davut Aydın’a isteklerini ilettiler.
Zeynep Naz Çalışkan, “ Çocukların deney yapabileceği, gözlem yapabileceği bir bilim merkezi istiyorum “ dedi.
Minik başkanların isteklerini yerine getireceklerini ifade eden Belediye Başkanı Davut Aydın, “Öncelikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile belediyemiz bünyesinde bulunan sinemamız cumartesi ve Pazar günleri tüm çocuklarımıza ücretsiz olarak hizmet verecektir” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.