SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın rüyası gerçek oluyor

Bursa-Yenişehir Hattı yüksek hızlı tren tünel çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şahabettin Harput, “Yüksek hızlı tren devreye girdi

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2012 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2012 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa-Yenişehir Hattı yüksek hızlı tren tünel çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şahabettin Harput, “Yüksek hızlı tren devreye girdiği zaman Bursa’nın her bakımdan, ekonomik, sosyal, turistik yönden artık dünya ile ulaşımını sadece Ankara ile değil çok daha cazip ve uygun hale gelecek” dedi. 

Vali Şahabettin Harput, Yüksek Hızlı Tren’in İsmetiye’deki çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Harput, 7 tünelde çalışmaların büyük bir özveriyle sürdüğünü kaydetti. Bursa’yı Ankara’ya en kısa yoldan bağlayacak olan yüksek hızlı trenin devreye girdiği zaman Bursa’nın ekonomik, sosyal, turistik yönden artık dünya ile ulaşımını sağlayacağını söyleyen Harput, “Şüphesiz ülkemizin dev yatırımların olan bu yüksek hızlı tren yıllardır ihmal edilen bir hizmetin yeniden gündeme gelmesini sağlayacak. Vatandaşlarımız da büyük bir mutluluk uyandırdı. Bursa, Bilecik ve ardından Ankara istikametinde bu yolun, bittiğinde Bandırma’dan İzmir’e kadar ulaşım sağlanacak” dedi.

Şu an 100’ün üzerindeki iş makinesi ve 350’den fazla personelle inşaat çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken Harput, Bursa-Yenişehir etabını 3 yıl içerisinde tamamlayıp hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.