SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın sanayicileri iftarda buluştu

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BOSİAD) birlikte düzenlediği iftar, i

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2014 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2014 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın sanayicileri iftarda buluştu
Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (BOSİAD) birlikte düzenlediği iftar, iş ve sanayi dünyasını buluşturdu.

Meşeli Park Hasırönü Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve sanayi dünyasının ileri gelen iş adamları katıldı. İftarda iş adamları ve kamu yöneticileri fikir alışverişlerinde bulundu. Bursa'nın önde gelen simalarını yemekte görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa OSB Başkanı Hüseyin Durmaz, "Bizim için hem dostlarımızla bir araya gelmek adına hem de iş dünyasının stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak adına keyifli bir yemek oldu. Katılan dostlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bereket içinde geçecek olan nice Ramazanlarda yine bu sofralarda birlikte olacağız" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.