SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın ulaşımı turizme can verecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'ulaşılabilir kent' hedefi doğrultusunda geliştirilen kara, hava ve deniz ulaşımı yatırımlarıy

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2012 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2012 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/



Bursa Büyükşehir Belediyesi, 'ulaşılabilir kent' hedefi doğrultusunda geliştirilen kara, hava ve deniz ulaşımı yatırımlarıyla turizmin kalkınmasına destek oluyor.





Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın modern, ulaşılabilir ve sağlıklı bir marka şehir olması yolunda devam eden çalışmaları Divan Otel'de bir araya geldiği turizmci işadamlarına anlattı. Skal Kulübü'nün ekim ayı toplantısına konuk olan Başkan Altepe, "Konumuz Bursa'nın turizmi. Şehrin gelişmesi, kalkınması noktasında adımların atılması için gerekeni yapıyor, Bursa için en güzel işleri yapmak için çalışıyoruz" dedi.
Başkan Altepe, ailece 100 yıldır Bursa'da yaşadıklarına dikkati çekerek, "Bursa, yeryüzünün cennet köşelerinden biridir. Bugüne kadar şehri pazarlamada yeteri kadar başarılı olamadık. Bursa için ne yapsak azdır. Bursa'nın büyük organizasyonlara imzasını atabilmesi için büyük işler yapmalıyız. Bursa'nın en büyük ve en güçlü kent olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa'nın her türlü değeri bünyesinde barındırdığını da kaydederek, kentin tüm güzelliklerinden ve özelliklerinden yararlanılması gerektiğini söyledi. Sağlıktan spora, tarihi mirastan turizme kadar Bursa'da her türlü altyapının bulunduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Bursa, iddialı olması gereken bir i. Bir şehrin öne çıkması için şehrin bütün özellikleriyle tanıtılması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla kentimiz her alanda gelişiyor. Şehrin her köşesinde hizmetlerimiz sürüyor, demek ki Bursa'da bereket var. Her yönüyle gelişmiş, çağdaş bir kent olan Bursa'nın bütünüyle bir marka şehir olmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.