SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın vitrini Ulucami ramazan ayında bu halde!

Bursa'ya gelen yerli ve yabancı tüm turistleri kentteki ilk durağı olan Ulucami ve tarihi Büyükşehir Belediye Binası arasındaki Orhangazi Parkı'nd

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın vitrini Ulucami ramazan ayında bu halde!
Bursa'ya gelen yerli ve yabancı tüm turistleri kentteki ilk durağı olan Ulucami ve tarihi Büyükşehir Belediye Binası arasındaki Orhangazi Parkı'nda başlatılan yenileme çalışmaları ramazan ayında bölgeyi ziyaret edenlere zor anlar yaşatıyor.
 

 

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın vitrini olan parkı yeniliyor. Ancak çalışmanın ramazana denk gelmesi bölgeyi ziyaret edenlerin tepkisine neden oluyor.

Yıllardır yenilenmesi gündemde olan ancak yaya yoğunluğunun fazla olması nedeniyle sürekli ertelenen bir çalışma olan Orhangazi Parkı yenileme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı. Ancak yenileme çalışmalarına  turistlerin en yoğun olduğu yaz aylarında başlanması tepkilere neden oldu. Yenileme çalışmalarının sürdüğü Ulucami  ve çevresinde yerli ve yabancı turistler ulaşımda zor anlar yaşıyor.   Bu durum Ulucami etrafındaki esnaftan da tepki görüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.