SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi iken Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Veli Sarıkaya görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2014 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2014 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı
Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişi iken Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Veli Sarıkaya görevine başladı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Veli Sarıkaya, Bursa’daki görevine başladı. Bir süredir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne vekâlet eden Mustafa Bilici, görevini Veli Sarıkaya’ya devretti.
Bundan sonra görevine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak devam edecek olan Mustafa Bilici, “Bugün itibariyle görevlendirmem sona ermiş bulunuyor. Göreve yeni başlayan İl Müdürümüz Sayın Veli Sarıkaya’ya başarılar diliyoruz” dedi.
Türkiye'nin en önemli kentlerinden birisi olan Bursa’da görev yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Bursa’ya verdikleri hizmetlerden dolayı daha önce görev yapan tüm İl Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür etti.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Veli Sarıkaya, Rize ve Çorum illerinde öğretmen olarak görev yaptı. Daha sonra Karaman'a atanan Sarıkaya, Karaman Fen Lisesi’nde öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu. Ardından Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Bakanlık Müfettişliği sınavını kazanarak yaklaşık 8 yıl süreyle bu görevini sürdüren Sarıkaya, Bakanlık Müfettişliği görevinin ardından Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
1967 Konya Bozkır doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Veli Sarıkaya, Eski Edebiyat alanında yüksek lisans mezunu olup, Fransızca biliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.