SON DAKİKA
Hava Durumu

BURSA'NIN YENİ ŞEHRİ: SEYİRTEPE KONAKLARI

  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Der

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
BURSA'NIN YENİ ŞEHRİ: SEYİRTEPE KONAKLARI
 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) iş birliğiyle düzenlenen, "2. Rising City Gayrimenkul Fuarı" ve "15. İnşaat Fuarı"nın denize açılan kapısı Lik Yapı, Seyirtepe Konakları Projesi ile fuarın en çok dikkat çeken firması oldu. Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, ”Her metrekarede marka kullanıyoruz. En iyi mimarlar ile çalıyoruz. ” dedi.

Burak TOK



Bu yıl 15.’si düzenlenen İnşaat Fuarı’na Seyirtepe Konakları Projesi ile damga vuran Lik Yapı İnşaat, 30 ülkeden 52 bin 225 kişi ziyaret ettiği fuar da yeni projeleri ve samimi müşteri ilişkileriyle dikkatleri üzerine çekti. Fuarda sergilenen Mudanya'nın en büyük ve en prestijli projesi olan Seyirtepe Konakları ziyaretçilerin büyük beğenisi topladı. Bursa’ya değer katan Seyirtepe Konakları hakkında bilgiler veren Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Seyirtepe Konakları’nın Güzelyalı’nın en iyi manzarasına sahip olduğunu belirtti. Seyirtepe Konakları’nın sahile 100 metre mesafede olduğunu da vurgulayan Kurt, “Projemiz Feribot istasyonlarına 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca şehrin merkezi noktalarına 20 dakikalık bir mesafede konumlandı.” dedi.

HAYATIN TÜM RENKLERİ BURADA

Seyirtepe Konakları’nın 35 dönüm arazi üzerine kurulduğunu da ifade eden Kurt, ”Hayatın tüm renklerini bu projede bulabilirisiniz. Birçok sosyal yaşam anlarımız mevcut. Bunlar; çocuk parkları, spor salonları, seyir terasları, 3 adet havuz, güzellik merkezi, kuaför, sauna, 2 buçuk kilometre koşu parkuru ve oyun konsolları ile donatılmıştır. Her türlü ihtiyaçların karşılanacağı ticari alanlarımız mevcut bulunuyor.” şeklinde konuştu. Dairelilerin 3+1’den oluştuğunu da vurgulayan Kurt, “ Dairlerimiz 150 metrekare brüt alandan oluşuyor. Dairelerimizin hepsi yerden ısıtmalı ve iki taraftan da güneş ışığı alıyor. Tavan yüksekliğimiz 2 metre 80 santim uzunluğunda. Ön balkonlarımız 23 metrekare, arka balkonlarımız 8 buçuk metrekaredir.”ifadelerine yer verdi.

BURSA CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Fuar ile ilgili değerlendirmeler de bulunan Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Orhangazi Köprüsü’nden sonra Bursa’nın cazibe merkezi haline geldiğini belirtti. İstanbul’a göre Bursa metrekare açısından daha ucuz olduğunu ifade eden Kurt, “İnşaat sektöründe Bursa 4. büyüklükte fakat daha da üst sıralara çıkacaktır. Bursa hızla göç alan bir şehir olduğu için daha fazla inşaata ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.” dedi. Mudanya’da 10’un üzerinde projeleri olduklarına da değinen Kurt,” Lik Yapı’nın Mudanya’yı tercih etme sebepleri tabi ki var. Mudanya’nın hava temizliği dünyada 2’nci sırada bulunuyor. Sanayisi olmayan, hava kirliliği olamayan, turizmi olan, tarihi olan bir ilçedir. Barışın Başkenti Mudanya’dır.”ifadelerine yer verdi. Mudanya’nın günün her saatinde İstanbul’a ulaşımı olduğunu da vurgulayan Kurt,” Mudanya, 3 milyonluk Bursa’nın denize açılan tek kapısıdır.”dedi.

LİK YAPI  GÜVENCESİYLE 

Bursa’nın sahil şeridinin en gözde bölgesi Mudanya: 2 bin 700 yıllık tarihinin getirdiği eşsiz değeri, görkemli bir yaşam alanı projesiyle birlikte vatandaşlarla buluşturuyor. Lik Yapı güvencesiyle, Mudanya’nın Güzelyalı bölgesinde yükselen Seyirtepe Konakları; Marmara’nın göz alıcı güzelliğini seyredebileceğiniz deniz manzaralı daireleri, zeytinliklerle iç içe geniş yeşil alanları ve site içerisinde yer alan pratik alışveriş noktalarıyla sizi yepyeni bir şehre davet ediyor. 48 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen 32 blok ve 400 dairen oluşan Seyirtepe Konakları 6 bin 500 metrekare peyzaj alanına sahip.

 

SPORTİF YAŞAMIN EN İYİSİ

Bursa’nın en gözde projelerinden olan Seyirtepe konakları spor yapmayı sevenlere de büyük ayrıcalıklar tanıyor. Kapalı- açık yüzme havuzları, 2 kilometrelik yürüyüş parkuru, çok amaçlı voleybol, basketbol ve tenis sahası ve bisiklet parkıyla sportif bir yaşamın tüm enerjisi Seyirtepe Konakları’nda.

 

NEZİH BİR ORTAM DETAYLARDA SAKLI

Açık- kapalı yüzme havuzları, kamelyalar, özel yürüyüş yolları ile zenginleştirilmiş geniş sosyal alanlarıyla; Seyirtepe Konakları’nda her detay titizlikle plandı.

 

MUTLULUĞUNUZU İKİYE KATLAYIN

Tüm donanımlarıyla aile hayatınıza özel olarak tasarlanan Seyirtepe Konaklarları’nda sunulan her özelliği ikiye katlayabilirsiniz. Dubleks dairler ile konforu, mutluluğu ve huzuru ikiye katlayın.

 

KEŞFEDEREK BÜYÜYEN ÇOCUKLAR

Beton bloklar arasında yetişen nesillerin aksine, Seyirtepe Konakları’nda her şey çocuklar için. Yeşil ve deniz ile doğayı keşfetmek, oyun alanlarında eğlenerek öğrenmek çocuklara keşfederek öğrenme fırsatı sunuyor.

BİNLERCE YILLIK MİRAS

Bursa sahil şeridinin en gözde bölgesi Mudanya: 2 bin 700 yıllık tarihinin getirdiği eşsiz değeri, görkemli bir yaşam alanı projesiyle sizlere sunuyor.

 

İSTANBUL KAPI KOMŞUNUZ

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Güzelyalı iskelesine 2 dakika mesafede yer alan Seyirtepe Konakları’yla, İstanbul ayağınıza gelecek; Keyifli Pazar kahvaltılarınıza boğaz manzarası eşlik edecek.

 

ŞIK VE KULLANIŞLI BANYOLAR

Evinizin en özel anlarında da, estetik ve fonksiyonellik bir arada bulunuyor. Özel seçim lavabo, dolap, seramikler ve diğer detaylarla, evinizdeki şıklığın havası banyolarınızı da saracak.

 

ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜ GERİDE KALDI ( 2 yatak )

Şehir merkezinin yorucu gürültüsü ve stresi artık geride kaldı. Seyirtepe Konakları; şehrin dışındaki kolay ulaşılabilir lokasyonu kadar, sakin ve huzurlu dolu ortamıyla da aile yaşantınıza mutluluk katacak.

HUZUR VE GÜVEN DOLU BİR YAŞAM

Sunduğu geniş ve ayrıcalıklı imkanlarıyla, huzur ve güven dolu bir yaşam için Seyirtepe Konakları’na gelin, doğanın bu zarif davetine kulak verin.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.