SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaray yolcuları dikkat!

BURSA'da, Mudanya Kavşağı yenileme çalışmaları kapsamında İzmir- Bursa yönü geçişi için yapılan servis yolu üzerindeki köprü inşaat

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaray yolcuları dikkat!
BURSA'da, Mudanya Kavşağı yenileme çalışmaları kapsamında İzmir- Bursa yönü geçişi için yapılan servis yolu üzerindeki köprü inşaatı nedeniyle 16 Haziran Perşembe akşamına kadar 21.30'dan sonra Acemler- Emek arası Bursaray seferi yapılamayacak.

 

 

 

Halkın ulaşımda sorunlarla karşılaşmaması amacıyla raylı sistemin çalışmayacağı saatlerde yolcular metro güzergahı boyunca ulaşımlarını otobüslerle sorunsuz bir şekilde sağlayabilecek.

Mudanya kavşağının yıkım çalışmalarının başlayacağı 20 Haziran'a kadar servis yollarını tamamlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Bursa geliş yönü servis yolu üzerinde köprünün inşaat çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Bursay seferlerinin de enaz düzeyde etkilenmesi için her türlü önlem alınırken, köprü inşaatı nedeniyle Acemler Emek arasında 16 Haziran Perşembe gününe kadar 21.30'dan sonra sefer yapılamayacak. Acemler İstasyonu'nda inenler, bu istasyondan otobüslerle metro güzergahı boyunca taşınacak.

Yine Emek'ten gelecek olanlar da otobüslerle Acemler istasyonuna kadar taşınacak. Servis yolunda köprü inşaatının tamamlanmasıyla raylı ulaşım yeniden normale dönecek.

 

 

 

 

Kaynak;Bursadabugun
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.