SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor Dergisinin 10. yılını kutlandı

Bursaspor Dergisi’nin 10. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede dergiye son 2 yılda reklam veren firma yetkililerine teşekkür plaketi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2015 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2015 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Dergisinin 10. yılını kutlandı
Bursaspor Dergisi’nin 10. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede dergiye son 2 yılda reklam veren firma yetkililerine teşekkür plaketi verildi.
Bursaspor Dergisi'nin 10. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geceye Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Bursa Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, dergiye reklam veren firmaların yetkilileri, taraftar dernekleri temsilcileri ve davetliler katıldı. Gecede konuşan başkan Recep Bölükbaşı, “Bu güzel gecemize katılan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye’nin en büyük şehirlerinden Bursa’mızın incisi Bursaspor, 47 yıl bekledikten sonra şampiyonluğa ulaştı. Bu büyük başarılarda bizlere destek olan siz değerli firmalarımızın katkıları çok büyük. Bu ay dergimiz 10. yıla özel sayısı ile raflardaki yerini aldı. Bursaspor Dergisi’nin maliyetlerini karşılanmasında konusunda reklam verenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bursaspor, reklam ve sponsorluklar, bilet satışları ve Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelen yayın gelirleri ile ayakta duruyor" dedi.

"11 AYDIR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"
Avrupa’da ilk 10’da gösterilen ve ödül alan bir stadyuma sahip olacaklarını belirten Bölükbaşı, "Bu stadyumu Bursa’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye teşekkürlerimizi sunuyorum. Gelirlerimiz çok fazla değil ama giderlerimiz çok fazla. 30 profesyonel, altyapımızda da 250-300 amatör futbolcumuz var. 14 branşta 700'e yakın gencimize spor yapma imkanı sağlıyoruz. 130’a yakın personelimiz var. Bursaspor Kulübü adeta bir holding gibi. Geçmiş dönemlerde büyük başarılara imza atmış kulübümüz geçen sezon sekteye uğradı. Ekonomik sıkıntılar oluştu. 11 aydır gece gündüz çalışarak görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN KULÜPLERİNDEN OLACAĞIZ"
Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig’de 4. sırada bulunduğunu söyleyen Bölükbaşı "Kupada da yarı finale kaldık. Bunları yaparken yalnız değildik. Sayın valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve sivil toplum örgütlerinin desteklerini hissettik. Özlüce Tesisleri'mizde iki futbol sahamız yapılıyor. Bu sahalarımızın birisini Osmangazi Belediyesi diğerini ise Nilüfer Belediyemiz yapıyor. Başkanlarımız Mustafa Dündar ve Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Vakıfköy Tesisleri’mizin yenilenmesinde bizlere destek olan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Çok güzel bir birliktelik yakalandı. Yeni stadyumumuzun gelirlerini düzenli hale getirdiğimiz zaman Türkiye’nin en zengin kulüplerinden birisi olmaya aday oluruz" şeklinde konuştu.

"CAS'TAN MUTLU HABER BEKLİYORUZ"
Bursaspor altyapısının futbolcu fabrikası gibi olduğunu dile getiren Bölükbaşı, "İnşallah altyapıdan yetişen çocuklarımız ile çok daha iyi yerlere geleceğiz. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı yaşadık. Geçtiğimiz aylarda UEFA’dan ceza aldık. Hatta bir tane daha vardı ancak onu bertaraf ettik. Geçen gün CAS davasına bende gittim. Yaklaşık 4 saat süren davada Bursaspor’u anlattık. Çok sıcak bir ortam oluştu. Ümidim var. Tabii Avrupa kurulları bizim gibi bakmıyor. Biz duygusal bakıyoruz. Mutlu haberleri bekleyeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.