SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor kongreye doğru

BURSASPOR KONGREYE DOĞRU BURSASPOR'DA BU AKŞAM YAPILACAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISININ ARDINDAN OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALINACAĞI İDDİA EDİLDİ

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2015 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2015 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor kongreye doğru
Bursaspor'da bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından olağanüstü kongre kararı alınacağı iddia edildi.
 

 

Spor Toto Süper Lig'in son 6 haftasında sahadan puansız ayrılan Bursaspor'da tepkilerin odağı haline gelen yönetimin olağanüstü kongre kararı alacağı iddia edildi. Ligde oynanan Kayserispor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı yönetim, bir süre Ersel Uzgur ile devam etmiş ve geçtiğimiz günlerde de Hamza Hamzaoğlu'nu takımın başında getirmişti.
KARAR BUGÜN AÇIKLANACAK
Yapılan hamlelere rağmen yönetime istifa çağrısını sürdüren Bursaspor taraftarı, 'Timsah Arena' diye anılan Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun açılışına da gitmeme kararı almıştı. Yeşil-beyazlı taraftarların takımlarının her branştaki müsabakalarında istifa çağrısını yinelemesinin ardından yönetim kurulunun bugün yapılacak toplantının ardından kongre kararı alacağı öne sürüldü. Saat 17.00'de toplanması beklenen yönetimin toplantının ardından resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamada bulunacağı bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.