SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor taraftarları mali kongrenin iptalini istiyor

Bursaspor taraftarları, arazi satışlarındaki usulsüzlük iddiasıyla 2 ay önce yapılan mali kongrenin iptali için Cumhuriyet Savcılığı'n

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor taraftarları mali kongrenin iptalini istiyor
Bursaspor taraftarları, arazi satışlarındaki usulsüzlük iddiasıyla 2 ay önce yapılan mali kongrenin iptali için Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Yeşil-beyazlı taraftarlar 23 Mart’ta yapılan mali genel kurulun iptalini istiyor. Genel kurula sunulan mali tablonun gerçeği yansıtılmadığı ve genel kurulun kandırıldığını, arazi satışlarının usulsüz yapıldığı, gelir ve giderlerin eksik gösterildiği iddiasıyla o gün mali genel kurula katılmayan taraftarlar suç duyurusunda bulundu. Taraftarlar, mali genel kurulun iptal edilip, yeniden yapılmasını istiyor. Grup adına konuşan Bursaspor Kongre Üyesi Ayhan Çağlayan, “En son yapılan mali kongrede bize göre arazi satışlarında usulsüzlük oldu. Mahkemeye suç duyurusunda bulunup, mali kongrenin iptalini ve yeniden tekrarlanmasını istiyoruz. Mali genel kurulda 23 Mart tarihinde oldu. Arazi satışlarında usulsüzlük oldu. Araziler değerinde düşük gösterildi. Bu konunun iptali için dilekçe veriyoruz. Bu takımı yöneticiler zarara uğrattılar. Bursaspor’u kötü duruma düşürdüler. Mali kongrenin tekrarlanmasını istiyoruz ve adalete güveniyoruz. Ali Ay, arazileri kendi üzerine geçirdi” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.