SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor yıldızlarını satıyor!

Bursaspor'un mali krizi aşmak için yıldız oyuncularını satabileceği, Serdar Aziz'e 5 milyon Euro, Ozan Tufan'a ise 8 milyon Euro istediği öne s

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2014 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2014 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor yıldızlarını satıyor!
Bursaspor'un mali krizi aşmak için yıldız oyuncularını satabileceği, Serdar Aziz'e 5 milyon Euro, Ozan Tufan'a ise 8 milyon Euro istediği öne sürüldü. Federasyondan gelen 5 milyon liralık ödeme ise futbolcuların borçlarına harcandı. Şenol Güneş ise yönetimden kaleye, orta saha ve forvete yeni oyuncular alınmasını istedi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın menajer Metin Korkmaz ile görüşerek iki yıldız oyuncuyla ilgili gelecek tekliflere istenen bonservis ücretlerini ilettiği öğrenildi. Başkanın Milli takımda yıldızı parlayan genç Ozan Tufan için 8 milyon Euro, Serdar Aziz için ise 5 milyon Euro isteneceği ifade edildi. Bursaspor'un maddi krizi aşmak için gerekirse yıldız oyuncularını satacağı kaydedilirken, futbolcu peşinatları, teknik heyete ve yeni transferlere yapılacak ödemeler sebebiyle yeşil beyazlı kulubü zor günler bekliyor. 5 milyon liralık Federasyondan gelen ödeme bir nebze de olsa kulubü rahatlattı.

GÜNEŞ, CHIKHURA MAÇI ÖNCESİ DÜŞÜNCELİ
Bu arada UEFA Avrupa Ligi 2.ön eleme turu ilk maçında Gürcistan ekibi Chikhura karşısında istenen oyunun ortaya konulmaması Şenol Güneş'i de düşündürüyor. Tecrübeli teknik adamın kaleye Sinan Bolat, orta alana Jeff Louis, forvete ise Umut Bulut'u istediği öne sürülüyor. Bursaspor'dan yapılan açıklamada Ceyhun Gürselam ile ilgili herhangi bir gelişme olmadığı kaydedildi.
Öte yandan Bursaspor'da gençler profosyonel yapılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Bursa'da ve Kartepe'de yapılan kamplarda altyapıdan 5 oyuncuyu kadroya dahil etmişti. Bunlardan özellikle sağ bekte oynayan Zeki Çelik sergilediği performansla ön plana çıkmıştı. Oğulcan Şahin, genç kaleci Muhammet Şengezer ve 5 futbolcu daha önümüzdeki günlerde profesyonel imza atacaklar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.