SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un acı günü

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Erdoğan Ağırbaşlı son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 2 aydır

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2015 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor'un acı günü
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Erdoğan Ağırbaşlı son yolculuğuna uğurlandı.
Yaklaşık 2 aydır hastanede tedavi görmesine rağmen vefat eden Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Erdoğan Ağırbaşlı son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Devlet eski Bakanı ve Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (BASKF) Cemal Vardar, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Emin İmen’in yanı sıra ailesi ve sevenleri katıldı. Bursa sporuna uzun yıllar hizmet veren, spor camiasının sevilen simalarında Erdoğan Ağırbaşlı’nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı’na defnedildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.